Ring PappaGet it on Google Play

#apps

Written by Anders Marzi Tornblad

Ring Pappa är din enkla och vänliga påminnelse att aldrig missa ett samtal till din Pappa!

Har din pappa någonsin sagt att du borde ringa oftare? Säger han att han saknar att höra din röst? Är livet hektiskt och du behöver lite hjälp med att komma ihåg de viktiga sakerna i livet?

Huvudfunktionalitet i Ring Pappa:

☎ Ange vilket nummer du vill ringa

Du kan välja rätt nummer från telefonens kontaktlista. Du kommer troligen bara att göra det en gång, men det är alltid möjligt att välja ett annat nummer senare.

📅 Välj hur ofta du vill ringa

Du vill troligen ringa din Pappa varje dag, eller hur? Du kan också välja andra alternativ, som "ett par gånger i veckan" eller "varje månad". Du kan ändra den här inställningen när som helst.

🔔 Bli påmind

När det är dags att ringa din pappa, får du en påminnelse av appen. Du kan starta ett samtal direkt från notifieringen, eller välja att ringa senare om du är upptagen.

📞 Missa aldrig ett samtal igen

Med appen Ring Pappa, kommer din pappa aldrig att hinna börja sakna din röst. Även om livet är hektiskt, kommer du aldrig mer att missa ett samtal till din pappa.

👴 Fars Dag

Appen kommer att tala om när Fars Dag är i olika länder i världen.

🔋 Slösa inte på batteriet

Appen Ring Pappa är inte en batteritjuv. Vi vill att du ska använda din laddning till att ringa din pappa, så vi har optimerat för lång batteritid.

☠ Din data är säker

Även om du inte ger appen några behörigheter, kommer den att fungera som den ska. Vi samlar inte in eller lagrar några privata data, och den enda anledningen till att begära tillgång till dina kontakter är för att du ska kunna välja rätt nummer att ringa.

👵 Glöm inte Mamma!

Vad säger du om att bli påmind att ringa mamma också? Ladda ner och installera appen Ring Mamma också!