Ring MammaGet it on Google Play

#apps

Written by Anders Marzi Tornblad

Ring Mamma är din enkla och vänliga påminnelse att aldrig missa ett samtal till din Mamma!

Har din mamma någonsin sagt att du borde ringa oftare? Säger hon att hon saknar att höra din röst? Är livet hektiskt och du behöver lite hjälp med att komma ihåg de viktiga sakerna i livet?

Huvudfunktionalitet i Ring Mamma:

☎ Ange vilket nummer du vill ringa

Du kan välja rätt nummer från telefonens kontaktlista. Du kommer troligen bara att göra det en gång, men det är alltid möjligt att välja ett annat nummer senare.

📅 Välj hur ofta du vill ringa

Du vill troligen ringa din Mamma varje dag, eller hur? Du kan också välja andra alternativ, som "ett par gånger i veckan" eller "varje månad". Du kan ändra den här inställningen när som helst.

🔔 Bli påmind

När det är dags att ringa din Mamma, får du en påminnelse av appen. Du kan starta ett samtal direkt från notifieringen, eller välja att ringa senare om du är upptagen.

📞 Missa aldrig ett samtal igen

Med appen Ring Mamma, kommer din mamma aldrig att hinna börja sakna din röst. Även om livet är hektiskt, kommer du aldrig mer att missa ett samtal till din mamma.

👴 Mors Dag

Appen kommer att tala om när Mors Dag är i olika länder i världen.

🔋 Slösa inte på batteriet

Appen Ring Mamma är inte en batteritjuv. Vi vill att du ska använda din laddning till att ringa din mamma, så vi har optimerat för lång batteritid.

☠ Din data är säker

Även om du inte ger appen några behörigheter, kommer den att fungera som den ska. Vi samlar inte in eller lagrar några privata data, och den enda anledningen till att begära tillgång till dina kontakter är för att du ska kunna välja rätt nummer att ringa.

👵 Glöm inte Pappa!

Vad säger du om att bli påmind att ringa pappa också? Ladda ner och installera appen Ring Pappa också!